Виставка робіт вихованців Центру творчості та дозвілля “Новорічний калейдоскоп”

За вікном зима, настав час коротких днів та довгих зимових вечорів, час коли всі ми починаємо вірити у дива, тому що наближаються зимові свята. Це найочікуваніша та найвеселіша пора дитячих розваг, казкових пригод та дивовижних перетворень.

Одне з таких перетворень відбулося у виставковій залі КЗ «Покровський історичний музей», адже 18 грудня тут було відкрито виставку виробів декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва вихованців гуртків та студій Центру творчості та дозвілля – «Новорічний калейдоскоп». На виставці представлено більше 100 виробів, які були зроблені талановитими вихованцями та їх керівниками.

IMG_E2024IMG_E1985IMG_E2025IMG_E1996IMG_E2040

Для формування виставки свої роботи надали 10 гуртків, які працюють за різними напрямки: студія образотворчого мистецтва «Берегиня» під керівництвом Жуйко Лілії; студія образотворчого мистецтва «Чарівний олівець» під керівництвом Мухи Вікторії; гурток «Народна творчість» під керівництовм Засядьвовк Галини; гурток «Декоративно-прикладна творчість та гаптування шовковими стрічками» під керівництвом Павілоніс Тетяни; гурток «Пізнаємо рідний край» під керівництвом Черв’якової Інни; гурток декоративно-прикладного мистецтва «Фантазія» під керівництвом Коновалової Тетяни; гуртки «В’язання гачком» та «Чарівні візерунки» під керівництвом Бєлкіної Олени та гуртки «Художня вишивка» та «Народні ремесла» під керівництвом Анікєєвої Наталії.

_DSC1771_DSC1762_DSC1760

Під час відкриття у виставковій залі зібралося багато дітей та дорослих, які із захопленням розглядали представлені роботи, кожна з яких дивувала своєю охайністю, вишуканістю та творчим підходом. Ця виставка є яскравим прикладом того, що в нашому місті проживають дійсно талановиті та обдаровані діти, а Центр творчості та дозвілля допомагає їм розкривати та розвивати свої здібності. «Центр творчості та дозвілля запрошує всіх бажаючих відвідати виставку декоративно-ужиткового мистецтва “Новорічні калейдоскоп”, яка буде експонуватися в Покровському історичного музею з 18 грудня по 10 січня. Якщо Вам сподобаються витвори мистецтва – будемо раді прийняти кожного до нашої великої творчої родини, де ви зможете обрати собі цікавий гурток і навчитися власноруч творити красу» – зазначає директор ЦТД Олена Ляшенко.

Насолодитися представленими роботами можна завітавши до Покровського історичного музею, який радо відкриває свої двері для всіх, хто хоче зарядитися новорічним настроєм.

Залишити коментар